Lukáts Tanya – Ecseg

A Lukáts Tanya egyike a 6 korábban működött 200 éves ecsegi vizimalomnak, melyből összkomfortos parasztházat alakítottak ki. A volt vizimalom egy 2 hektáros telken található, az erdő szélén, patak parton, a falu utolsó házaként, a Szuha patak partján, a Kelet-Cserhát Tájvédelmi körzetben. A telek szélén az országos Kék Túra útvonala halad.

Lukáts Tanya - Ecseg

Ecseg 1300 főt számláló, szép fekvésű nógrádi település, Nógrád megye sziráki járásában, Budapesttől 80 kilóméterre található, a 21-es főút mellett (M3-as hatvani kijárat, észak-, Salgótarján felé).

A község a Kelet-Cserhát Tájvédelmi Körzetben, a Palóc út turisztikai út vonalán, a Cserhát hegység lábánál, a Szuha patak partján fekszik.

Elhelyezés

Eredeti bútorokkal berendezett 7 fős parasztházban. 2 hálószoba, melyek 3, illetve 4 ágyasak, nagy nappali (televízió), sarokkádas fürdőszoba, WC, felszerelt konyha, étkező.

Étkezés

Önellátás, grillezési, bográcsozási lehetőséggel.

A tanya szolgáltatásai

Korlátlan teniszpálya használat, füves focipálya, aztalitenisz, kerti grill, bogrács- és hússütő hely, kerti bútorok, parkolási lehetőség az udvarban.

Programlehetőségek

Borkóstolási lehetőség a ház mellett lévő borospincében, sporthorgászat a telek szélén folyó hegyi patakban, kirándulás a Sziráki kastélyhoz, a Bujáki várhoz, Hollókőre. A házat elő- és utószezonban is lehet foglalni fűtési felárral.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ill. foglalását szeretné leadni kérjük keressen meg minket!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..